Investeer ook in de waterkracht in Eefde

Investeer ook in de waterkracht in Eefde

In het Dorpsplan Harfsen – Kring van Dorth is vastgesteld dat voor de leefbaarheid van onze dorp en het buitengebied duurzaamheid naar de toekomst toe aandacht verdient. In de nieuwsbrief van september heb ik aangegeven samen met inwoners van Harfsen de mogelijkheden te onderzoeken.

Eén van de mogelijkheden dient zich nu aan. In Eefde wordt de mogelijkheid van een waterkracht centrale uitgewerkt en iedereen in de aangrenzende postcode van Eefde, dus iedereen waarvan de postcode begint met: 7211, 7213, 7215, 7217 of 7218 kan deelnemen.

Als je als inwoner van één van de boven genoemde postcodes de wereld een beetje groener wilt maken en/of je energierekening wilt verlagen en je heb niet een geschikt dak voor zonnepanelen, dan is dit een mogelijkheid.

De overheid heeft het mogelijk gemaakt dat door teruggave van de energiebelasting voor inwoners van boven genoemde postcodes het renderend is om mee te investeren in de Waterkracht in Eefde.

Op zaterdag 21 oktober van 10:00 tot 12:00 uur is informatie over de werking en het rendement van deelname aan Eefde Waterkracht te verkrijgen op Ons Plein in Harfsen.

Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken maar meer wilt weten over het project en het rendement bezoek de site

of stuur een mail naar: Dik.brokken@cs.com

Scroll naar boven