Lochemse Uitdaging 2018

Donderdag 28 september was er de Lochemse Uitdaging in Dorpshuus Hoeflo te Harfsen.

De missie van de Lochemse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren door maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Lochemse samenleving zien.

28 september 2018: Een lité, maar krachtige vijfde editie van de beursvloer van de Lochemse Uitdaging in het prachtige dorpshuus Hoeflo in Harfsen. Na een korte toespraak van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve heeft hij op klokslag 17:00 uur de beursvloer middels een gongslag geopend!

Gelijk met de gongslag was de eerste match al gemaakt tussen Wendy Goodin van de Vrijwilligerscentrale Lochem en de burgemeester. Alle Maatschappelijke organisaties en ondernemers hebben samen goed gehandeld en fijne matches gevormd.

Natuurlijk onder het genot van wat heerlijke hapjes van onder andere Superrr uit Almen, Cateringspecialist Bertus Voortman en de mosterd van mosterdmakerij de Braakhekke. De avond resulteerde met maar liefs 19 matches met een maatschappelijke waarde van € 7.930,-

Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth heeft een mooie match gevonden met Stichting Oranje Comité Epse. Zij lenen onze tent en in ruil hiervoor ontvangt Plaatselijk Belang enkele vrijkaarten voor de voorstelling van Sequoia, welke in het voorjaar gespeeld gaat worden in Hoeflo.

 

Scroll naar boven