Denk mee over uw en jouw leefomgeving

Hoe zien onze dorpen, buurtschappen en onze stad Lochem er in de toekomst uit? Hoe zorgen we dat we in onze gemeente met plezier kunnen wonen, werken en recreëren? Daarover gaat de gemeente graag met inwoners in gesprek. In de hele maand mei kunt u uw mening geven tijdens de meedenkavonden in de kernen of online via Lochem Spreekt.

We organiseren vier avonden voor inwoners verdeeld over de gemeente voor jong tot oud(er). U kunt op een van de vier MeeDenkAvonden meepraten over de toekomst van uw leefomgeving. We verzamelen tijdens deze avonden uw ideeën en wensen. Ook kijken we met elkaar naar sterke en minder sterke punten in de gemeente Lochem. En we zijn heel benieuwd waar u kansen ziet in uw dorp, stad of buitengebied ziet. U bent van harte welkom.

Alle avonden zijn van 19.30 tot 21.30 uur. Graag wel van te voren aanmelden via meedenkavond@lochem.nl

 • Meedenken voor Laren en Exel
  Woensdag 24 mei in Laren in het Kulturhus ’t Kruispunt
 • Meedenken voor Gorssel, Epse, Joppe en Eefde
  Donderdag 25 mei in Eefde in ’t Hart
 • Meedenken voor Lochem, Barchem, Zwiep
  Dinsdag 30 mei in Lochem in het gemeentehuis
 • Meedenken voor Almen, Harfsen, Kring van Dorth
  Woensdag 31 mei in Harfsen in Dorpshuus Hoeflo

De gemeente maakt een omgevingsvisie waarin staat beschreven wat de doelen zijn voor onze leefomgeving tot 2040. Eind 2020 is hiermee al een begin gemaakt. Met inbreng van inwoners en belangstellenden is toen een houtskoolschets tot stand gekomen. Meedenken kon toen vanwege corona alleen online. Nu is het moment aangebroken om verder te gaan met de omgevingsvisie en nodigen we inwoners, ondernemers en organisaties van harte uit om mee te denken én te praten over hun eigen leefomgeving.

Scroll naar boven